10.2.21

Επιστολές ενημέρωσης προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφ. Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά και την Πολιτική ηγεσία της χώρας.




Σήμερα ταχυδρομήθηκαν οι επιστολές ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ειδικότητα μας προς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφ. Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, τον Υπουργό ΥΠΕΝ Κ.Σκρέκα, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Κ.Νίκο Χαρδαλιά.

Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ κ.Σωκράτη Φάμελλο , Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ.Χρήστος Σπίρτζης.

Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει μαύρα μεσάνυχτα για την ειδικότητα μας, αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζουμε από τις προσλήψεις. Είναι πλέον αδιαπραγμάτευτο ότι πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν καθίσουμε να περιμένουμε από άλλους να μας φτιάξουν μια κατάσταση, μάλλον αυτή η κατάσταση δεν θα δει φως στο τούνελ ποτέ.

Γίνετε αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων της ειδικότητας των Τεχνικών Δασικής Προστασίας και ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Αξ.Αντιπολίτευσης για τα θέματα που απασχολούν τον ΦΔΠΠ Σχινιά Μαραθώνα που αντιμετωπίζει εικόνα εγκατάλειψης, αφού η φύλαξη δεν είναι απλά ελλιπέστατη, αλλά απουσιάζει. Με αποτέλεσμα ένας πνεύμονας πρασίνου, μια περιοχή Natura2000, ενα Εθνικό Πάρκο να καταστρέφεται από την αδιαφορία που δείχνει η πολιτεία. Με συνυπεύθυνους τους εργαζομένους του Φορέα, τους συναδέλφους μας που νοιάζονται μόνο για το πως θα γίνουν αορίστου.

Η αλήθεια αγαπητοί συνάδελφοι είναι ότι κανείς δεν νοιάζεται για εμάς, ούτε οι εργαζόμενοι στους Φορείς Διαχείρισης, ούτε και στα Δασαρχεία, οι δε πρώτοι ασχολούνται με το πως θα γίνουν αορίστου χρόνου, οι δεν των Δασαρχείων είναι κοντά στην συνταξιοδότηση και δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τα δικά μας προβλήματα, οι αδιόριστοι ζητάμε λύση, και ζητάμε λύση χθες.

Συναδέλφους εν ενεργεία που να ενδιαφέρονται για τους αδιόριστους δεν έχουμε, πλην ορισμένων φωτεινών εξαιρέσεων σε Δασαρχεία και ΦΔΔΠ.

Η παρουσίαση που εστάλη στα κόμματα και στον Πρωθυπουργό











Γιατί κάποιοι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να κουνούν το δάκτυλο επιδεικτικά στις κυβερνήσεις και να ζητούν αορίστου χρόνου, αλλά να ενδιαφερθούν και για τους συναδέλφους τους που δεν βρίσκουν εργασία αφού δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας ΠΟΥΘΕΝΑ στον Δημόσιο, δεν είδα όμως τους συναδέλφους στους ΦΔΠΠ να ασχολούνται με αυτά τα θέματα... 

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφείλει να δώσει απάντηση και μια σκληρή αλλά δίκαιη λύση στο πρόβλημα.. και ας ενοχληθούν οι των ΦΔΠΠ...ΞΥΔΙ... έτσι κι αλλιώς τόσο χρονιά μας έγραφαν στα .......παπούτσια τους.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ.. ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ.. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΌΠΩς ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ...


Κουρτέσης Ιωάννης 

Τεχνικός Δασικής Προστασίας - Εθελοντής Πυροσβέστης

Μαραθώνας 10/2/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για ευπρέπεια και σεβασμό στην άποψη του άλλου. Σχολιάζουμε την άποψη/θέση/γνώμη χωρίς να σχολιάζουμε το άτομο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κουρτέσης Ιωάννης Τεχνικός Δασικής Προστασίας