23.1.23

Το προκαταρκτικό πόρισμα του Ανδρ.Γκουρμπάτση Αντιστρατήγου - Υπαρχηγού του Π.Σ. ε.α. για το Μάτι(23η Ιουλίου 2018 και ώρα Ω/16:49 μμ)

 

Σχόλιο: «To εν λόγο πόρισμα ενός ανθρώπου που ξέρει καλύτερα από όλους μας τι έγινε εκείνο το απόγευμα. 

Οι διαπιστώσεις του δεν ανεβαίνουν για να ξύσουν πληγές, είναι η παρουσίαση των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΟΥ Π.Σ., των ΟΤΑ, κ της ΕΛ.ΑΣ. 

Αυτές τις ημέρες που δικάζονται οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ... ας θυμηθούμε τα λάθη του Π.Σ. κ της ΕΛ.ΑΣ.  Τους ανθρώπους που με την εξουσία που είχαν.. ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ με δόλο ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.»

______________________________________________
Η διερεύνηση των αιτίων και των συνθηκών της καταστροφικής - θανατηφόρου δασικής πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την 23η Ιουλίου 2018 και ώρα Ω/16:49 μμ, στην περιοχή Νταού Πεντέλης και εξαπλώθηκε στην Καλλιτεχνούπολη – Ν. Βουτζά– Μάτι - Κόκκινο Λιμανάκι των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνα αντίστοιχα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής

Ανδριανός Γ. Γκουρμπάτσης Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός Π.Σ., ε.α, Νομικός Ειδικός Ερευνητής - Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού 

https://drive.google.com/file/d/1O3OUrylLZ2LcGlxCoC3APBu_GgJSd--q/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για ευπρέπεια και σεβασμό στην άποψη του άλλου. Σχολιάζουμε την άποψη/θέση/γνώμη χωρίς να σχολιάζουμε το άτομο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κουρτέσης Ιωάννης Τεχνικός Δασικής Προστασίας