14.10.16

Τι ιν τούτο δω;



Στο texnikos-dasikis.blogspot.gr θα αναρτώνται πληροφορίες για την ειδικότητα του 
ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Σκοπός της παρουσίας του texnikos-dasikis.blogspot.gr στο χαοτικό κόσμο του διαδικτύου είναι αποκλειστικά η ενημέρωση των σπουδαστών για θέματα που αφορούν την ειδικότητα του Τεχνικού Δασικής Προστασίας. 

Όλες οι παρουσιάσεις(powerpoint), εργασίες, διαδικτυακά βιβλία(e-book), ανοιχτές πηγές που αφορούν την ειδικότητα και άλλα πολλά, θα ανεβούν σε ελεύθερες και προσβάσιμες προς όλους/ες σελίδες(π.χ. google doc).


Ο γράφων ολοκλήρωσε επιτυχώς την διετή φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ του Αγ.Στεφάνου και πήρε μέρος στις εξετάσεις του ΕΟΠΕΠ, όπου και πήρε το Δίπλωμα του με 18(δεκαοκτώ).

Όσοι παλαιότεροι απόφοιτοι(Ειδικοί Δασικής Προστασίας) έχουν υλικό προς δημοσίευση, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο  https://www.facebook.com/profile




Οι απαντήσεις για την πιστοποίηση δεν θα αναρτηθούν, γιατί εγώ δεν κάθισα να ασχοληθώ με τις χαζομάρες του καθενός, τι γράφει, πως το γράφει και λοιπά τραγελαφικά που συμβαίνουν στην χώρα  όπου κατοικούν αρκετοί ηλίθιοι, και έτσι τις έψαξα και τις έγραψα μόνος μου, και κάπως έτσι κατάφερα και έγραψα 18... προσπαθήστε κι εσείς, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο θα δώσω την ύλη... θεωρώ ότι είναι προς το συμφέρον σας να διαβάσετε κ να προσπαθήσετε μόνοι σας.


Κουρτέσης Ιωάννης
Τεχνικός Δασικής Προστασίας - Εθελοντής Πυροσβέστης



Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας
    Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που λέτε σπουδάζω τώρα στην ειδικότητα τεχνικός δασικής προστασίας και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε της απάντησης για να της προωθήσω και στους άλλους σπουδαστές του ιεκ. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ, είμαι στη διάθεση σας, στείλτε μου τις ερωτήσεις στο email που βλέπετε ή γράψτε σαν απάντηση σε νέο σχόλιο.

      Διαγραφή

Παρακαλώ για ευπρέπεια και σεβασμό στην άποψη του άλλου. Σχολιάζουμε την άποψη/θέση/γνώμη χωρίς να σχολιάζουμε το άτομο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κουρτέσης Ιωάννης Τεχνικός Δασικής Προστασίας