26.10.16

Όροι χρήσης & Πνευματικά δικαιώματα..

Όλο το περιεχόμενο του http://texnikos-dasikis.blogspot.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική του blog ή είναι ιδιοκτησία τρίτων.

Όλο το περιεχόμενο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς των Σπουδαστών ΔΙΕΚ και ΙΕΚ της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Το παρών site δεν παρέχει ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ πληροφορίες επί πληρωμή. 

Η βάση δεδομένων είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και προσβάσιμη προς όλους/ες τους σπουδαστές(χωρίς το δικαίωμα της τροποποίησης αρχείων είτε αυτό αφορά επισκέπτες σπουδαστές, είτε τον διαχειριστή της σελίδας). 

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο 
http://texnikos-dasikis.blogspot.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης των σπουδαστών της ειδικότητας Τεχνικός Δασικής Προστασίας(Δημοσίων και Ιδιωτικών ΙΕΚ). 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης / επισκέπτης του site μας έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με το texnikos.dasikis@gmail.com και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση, τροποποίηση, ενημέρωση ή αλλαγή.

Οι συνομιλίες σε κάθε άρθρο, στο τμήμα του σχολιασμού, πρέπει να διέπονται από ευπρέπεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλλουν ή θίγουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τρίτα πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες / επισκέπτες μέσω αυτού του τρόπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από το http://texnikos-dasikis.blogspot.gr. Σε κάθε περίπτωση για λόγους ασφαλείας των συνομιλιών θα υπάρξει μετριασμός σχολίων και διαγραφή υβριστικών λέξεων ή και καθολική απόρριψη του σχολίου.

Το http://texnikos-dasikis.blogspot.gr δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων του http://texnikos-dasikis.blogspot.gr και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του



Τελευταία ενημέρωση 
11/10/2020 - 22:55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για ευπρέπεια και σεβασμό στην άποψη του άλλου. Σχολιάζουμε την άποψη/θέση/γνώμη χωρίς να σχολιάζουμε το άτομο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κουρτέσης Ιωάννης Τεχνικός Δασικής Προστασίας