9.7.21

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ΔΙΕΚ Τεχνικών Δασικής Προστασίας. (09/07/2021)

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. προβαίνει σε εκ νέου προγραμματισμό όλων των διαδικασιών εξετάσεων πιστοποίησης για τα έτη 2021 και 2022, οι οποίες ανεστάλησαν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 και των υποχρεωτικών προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς της.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες, τα μέτρα και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στις εξετάσεις, οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. επαναπροσδιορίζονται ως εξής:


Τις επόμενες ημέρες, σταδιακά, θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. λεπτομερείς και αναλυτικές οδηγίες για τη διεξαγωγή κάθε εξεταστικής διαδικασίας που θα λάβει χώρα εντός του 2021 (εξεταστικά κέντρα, πόλεις διεξαγωγής εξετάσεων, ημερομηνίες, διαδικασία αιτήσεων κ.λπ.), καθώς και τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της πανδημίας COVID-19.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΠΕΠ


__________________________________________________

Συνάδελφοι που δεν έχετε ακόμα περάσει από τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ ήρθε και η σειρά σας μέσα στον Οκτώβριο του 2021 θα μπορείτε να δώσετε εξετάσεις για την πιστοποίηση της ειδικότητας μας. Να κοιτάτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ για ανακοινώσεις, και εδώ θα υπάρχουν όλες οι ανακοινώσεις, αλλά άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να μου διαφύγει, γι αυτό ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα κοιτάτε την σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, προτείνω καλύτερη ώρα για να είσαστε σίγουροι ότι δεν ανέβηκε κάτι κ δεν το είδατε.. να κοιτάτε την σελίδα του ΕΟΠΠΕΠ, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

Τώρα θα ανακοινωθούν οι τρόποι πληρωμής για τα παράβολα των εξετάσεων κτλ.. να έχετε το νου σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.


Κουρτέσης Ιωάννης 

Τεχνικός Δασικής Προστασίας - Εθελοντής Πυροσβέστης.

Μαραθώνας 09/07/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ για ευπρέπεια και σεβασμό στην άποψη του άλλου. Σχολιάζουμε την άποψη/θέση/γνώμη χωρίς να σχολιάζουμε το άτομο. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Κουρτέσης Ιωάννης Τεχνικός Δασικής Προστασίας